De werkwijze van C&W Snijtechniek

Digitaliseren van alle informatie

Alle informatie die binnenkomt, wordt digitaal in het systeem verwerkt. Een offerte kan snel gemaakt worden, doordat de snijtijd, het benodigde materiaal en de handelingskosten heel snel door het systeem berekend kunnen worden. Aanlevering van digitale tekeningen kan in nagenoeg alle formaten geschieden, onder andere in dxf, dwg, adobe illustrator en eps.

Korte levertijden waterstraalgesneden producten

Door de vaste contactpersoon zijn er korte lijnen en het bedrijf is ingesteld op korte levertijden. Bij het verwerken van een opdracht wordt altijd een professionele en nette werkwijze gehanteerd.

Werkvoorbereiding

Zodra er een akkoord voor de offerte is, gaat de opdracht direct naar de werkvoorbereiding. Met de modernste software worden de onderdelen zo gunstig mogelijk in de plaat ‘genest’, waardoor materiaalverlies tot een minimum wordt beperkt. Door de slimme planning in het volledig geautomatiseerde systeem kunnen korte levertijden gegarandeerd worden. Geheel computergestuurd worden de materialen gesneden. En na het snijden zijn geen dure nabewerkingen nodig.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door onze hoog opgeleide medewerkers wordt de kwaliteit voortdurend gecontroleerd. Van steekproefsgewijs tot desgewenst een 100 procent controle.

Levering waterstraalgesneden producten

De producten worden schoon en droog verpakt, en gaan indien nodig voor verzending door een volledig geautomatiseerde wasstraat. Afhankelijk van de hoeveelheid en de snelheid waarmee levering moet plaatsvinden, wordt de order per bode of per koerier bij de klant afgeleverd.